Charmaine jakobsen

Reiki

Klinik Bewerlyhuset

Birkebakken 37
3460 Birkerød
Mobil: 24 91 26 16
charmaine@wingwoman.dk

wingwoman

Reiki

Reiki er en ældgammel healings- og selvudviklingsteknik, som blev genopfundet i 1800 tallet, af en japansk munk ved navn Mikao Usui.
Reiki betyder universel livsenergi og Reiki healere er blot kanaler for den livskraft og energi, der findes overalt.

Hvis du er syg, stresset, traumatiseret eller udbrændt, har smerter eller du blot trænger til personlig velvære, så kan Reiki healing hjælpe dig på vej. Den forløser blokeringer i krop, sind og sjæl og skaber jordforbindelser og flow i din energi. 

Reiki healing benyttes på hospitaler i både USA og Europa, som et supplement og en understøttende mulighed i forbindelse med både fysisk og psykisk sygdom samt smertelinding. I Danmark har Kræftens bekæmpelse haft et forsøg med Reiki healing, som har vist positive resultater på smertelindring i forbindelse med cancer forløb.

For mig personligt har Reiki været helt og aldeles livsforandrende.

Det var igennem reiki, at jeg fandt en kropslig ro og grounding, som har medført en øget og stabil søvn, en markant reducering af stærke smerter forbundet med min cyklus samt en normalisering af min fordøjelse og dermed et endeligt opgør med uendelige og destruktive madregler.

Jeg fandt samtidig den helt rigtige behandling for tankemylder. En behandling jeg ikke troede fandtes. Alle andre stresssymptomer blev ligeledes dæmpet til et overkommeligt niveau og jeg er blevet beriget med et roligt sind og øget nærvær.

Derfor anbefaler og tilbyder jeg Reiki behandlinger som briks behandling, fjernhealing og i effektiv kombination med coachende samtaler.

Reiki Behandling

En Reiki behandling er en nænsom kropsbehandling, som ofte har stor effekt i forbindelse med symptomer for stress og fysiske smerter.

Jeg anbefaler et behandlingforløb over 4 dage, for at opnå den optimale effekt. Første healing er en briks behandling og de næste 3 behandlinger foregår som fjernhealing. Efterfølgende kan der suppleres med ekstra fjernhealing efter behov.

Briksbehandling: Pris 1.250 kr.

4 x fjernhealing: Pris 1.500 kr.

1 x briksbehandling + 3 x fjernhealing over 4 dage. Pris: 2.300 kr.

Praktik

Reiki er healing via hænder, som placeres i bestemte positioner på krop og ansigt. Behandlingerne foregår på en briks, hvor du ligger i dit eget tøj under et tyndt lagen.

Du vil opleve afslapningsmusik under behandlingen, men ingen former for duft, røgelse eller anden stimulering af sanser.

Det kræver igen anden deltagelse fra din side, end din fysiske tilstedeværelse.

Din behandling foregår i min klinik i Bewerlyhuset, Birkebakken 37, Bistrup, Birkerød.

Der er adgang via hovedporten og indgang ved den store træterrasse.

Tavshedspligt

Jeg har livsvarig tavshedspligt og det er muligt at kombinere behandlinger med et coaching- eller mentorforløb.

Afbudspolitik

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalte tid. Ved senere afbud eller udeblivelse, bliver sessionen opkrævet.

Betaling

Betaling kan ske ved online booking, via mobilepay eller ved bankoverførsel til reg.nr. 2413 konto nr. 0719141188