Charmaine jakobsen

Mentorforløb

Klinik Bewerlyhuset

Birkebakken 37
3460 Birkerød
Mobil: 24 91 26 16
charmaine@wingwoman.dk

wingwoman

Mentorforløb

Der er kun én, som kan vide hvad et meningsfuld arbejdsliv er, og det er dig. Alligevel kan det være svært at vide, hvad der skal til for at opnå glæde og overskud i sit arbejde.

Vi kan tvivle på vores evner og ønske om en meningsfuldt karriere og derfor ende med at lægge ansvaret fra os. Måske venter vi på at andre opdager vores unikke talenter og skaber mulighederne for vores næste skridt.

Men hvordan skal andre vide, hvad der er rigtig for os, når vi ikke selv ved det?

Jeg tror på, at når vi selv tager ansvar for vores egen glæde i vores arbejdsliv, frigøres der store mængder energi og overskud. Vi bliver nytænkende og ser muligheder fremfor begrænsninger. Vi tør tro på vores unikke evner og kan derfor skabe den karriere, som er helt rigtig for os.

Mentorforløbet er for dig, der gerne vil ændre retning i din karriere og tage det fulde ansvar for at skabe et arbejdsliv, som giver mening for dig.

Forløb & Praktik

  • 8 online samtaler á 1-1,5 time
  • 4 Reiki fjernhealing á 30 minutter.

Pris 9.500 kr. (mulighed for ratebetaling)

Mit mål er at coache, guide og støtte dig til skabe overblik, forstå dine behov og ønsker samt at kunne sætte handling bag. Så du kan skabe det arbejdsliv, som giver mening for dig.

Igennem 8 mentor samtaler og 4 Reiki fjernhealinger, coacher, guider og støtter jeg dig i, at skabe den karriere, som giver mening for dig.

Der er 2 uger mellem hver samtale og dine Reiki fjernhealinger planlægger vi efter behov. Den 8. samtale er en opfølgende session og planlægges ca. en måned efter at forløbet er afsluttet.

DEN SVÆRE BESLUTNING

Jeg har selv haft truffet det svære valg om, at sige farvel til chefstillingen, firmabilen, pensionen og den gode løn, uden at have en plan.

Farvel til et helt arbejdsliv, som jeg selv havde skabt gennem hårdt slidt, handlekraft og ihærdighed, men som ikke længere gav mig det, jeg havde behov for. Men hvad havde jeg så brug for? Jeg vidste det simpelthen ikke, så der var ikke andet for, end at tage ét skridt ad gangen.

Det er de første skridt, som jeg nu tilbyder at gå sammen med dig. Det er kun dig der ved, hvad en meningsfuld karriere er for dig, men det betyder ikke, at du skal klare det hele selv.

wingwoman

Karriere Mentorforløb

1. Samtale

Indledende samtale

Du starter med at sætte ord på din nuværende karriere og situation. Jeg sikrer at vi får skabt overblik og prioritering.

2. Samtale

dine værdier

Vi afklarer hvilke værdier, som skal være kernen i dit fremtidige arbejdsliv og dermed være afgørende i forhold til kommende til- og fravalg.

3. Samtale

din motivation

Ved du hvad der motiverer dig og giver dig energi? Vi analyserer ud fra det, som du allerede har erfaring med.

4. Samtale

dit indhold

Hvad skal være til stede i din karriere og hvilke opgaver brænder du for? Indholdet i dit arbejdsliv er afgørende for en bæredygtig og holdbar strategi.

5. Samtale

din balance

Vi afstemmer fordelingen af dit fokus og hvad der er den rigtige balance for dig, bl.a. i forhold til ansvar, tilstedeværelse, selvstændighed og frihed.

6. Samtale

dine unikke kompetencer

Kender du dine særlige evner? Det er kombinationen af din erfaring, viden, menneskelige evner og dit personlige tabu.

7. Samtale

din aktionsplan

Hvad skal ske nu? Hvad er du klar til at handle på og hvad mangler du for at komme i mål? Vi laver planen sammen, forbereder dig på handlingerne og så er du klar til aktion.

8. Samtale

opfølgende samtale

Hvordan er det gået med din aktionsplan? Har du brug for en prioritering eller justering? Denne samtale ligger 4 uger efter sidste session, så jeg kan støtte dig der, hvor du har brug for det.

 

 

få mere at vide

Det kan være det rigtige sted for dig at starte

Kontakt mig endelig, så vi kan afklare om et Mentorforløb er det rigtige for dig. Du kan sende mig en mail på charmaine@wingwoman.dk eller ringe til mig på 24 91 26 16