Charmaine jakobsen

Udtalelser

Klinik Bewerlyhuset

Birkebakken 37
3460 Birkerød
Mobil: 24 91 26 16
charmaine@wingwoman.dk

udtalelser

Her kan du høre om andres oplevelser med Wingwomans sessioner, forløb og behandlinger

Reiki behandling

Nanna

Reiki behandling

Sarah

Kære Charmaine, af hjertet tak for dig!

De blideste hænder, der berørte på den blideste måde. En fantastisk oplevelse.Energierne strømmede ind, som små prik og varme.

Jeg er helt let og glad lige nu.

Reiki behandling

Anne

Efter behandlingen, er det som om der er blevet stillet lidt mere skarpt, både ift. tanker jeg gør mig, men også handlemønstre, som jeg kunne arbejde for bliver anderledes, hvilket både vil gavne mig og mennesker omkring mig.

For mig har behandlingen hjulpet mig til at se tingene mere udefra.

Reiki behandling

Cecilie

Wauw, så meget slapper jeg ikke engang af når jeg sover!

Det var en helt særlig oplevelse, som jeg bedst kan beskrive som kærlig, afslappende og lidt overvældende, da jeg også fik en større selvindsigt omkring dele af mit liv under behandlingen.

Det skal jeg helt sikkert gøre for mig selv igen.

Reiki behandling

Sascha

Der var en meget rolig og god energi under min Reiki behandling og den fredelige musik, skabte en fin balance i rummet. Det var en virkelig dejlig briks at ligge på, hvilket betyder meget for mig pga. mine udfordringer med ryggen.

De varme og til tider brændende hænder, gav mig en meget behagelig og wellness-lignende kropsbehandling.

Coaching & Online kursus

Camilla

Efter mange år i behandling hos forskellige psykologer, psykiatere og alternative behandlere, er Charmaines coaching og kurser noget af det, der har givet mig allermest med i bagagen og været med til at flytte mig milevidt. For Charmaine så mig. Selv når jeg gjorde alt for at foregive, at alt var vel, så hun direkte igennem mig, og stillede mig de rette, vedkommende spørgsmål. Hun gav ingen svar, men lyttede med empati og forståelse til mine, og guidede mig til refleksion, accept, overgivelse og eftertanke. Øvelserne i Mit Fundament har efterfølgende hjulpet mig til at finde tilbage til essensen og det, der betyder noget for mig. For mig giver det mening med jævne mellemrum, at vende tilbage til øvelserne og (gen)opdage hvad der fylder, og hvad jeg i virkeligheden ønsker skal fylde. Det er grænseoverskridende og gør ondt, men jeg ved, at når jeg har allermest modstand på at høre lydfilerne eller genlæse mine tidligere svar, så skal jeg gøre det.

Charmaine baner vejen for indsigter, jeg ikke kan nå alene, og hun støtter mig hele vejen. Jeg føler mig både hørt og set – om det er i private sessioner eller når jeg arbejder med mig selv gennem hendes onlinekurser. Hun er en hamrende dygtig fortæller og formidler, og altid meget nærværende, åbenhjertig og ”ægte”. Min udviklingsrejse med Charmaine på sidelinjen er bestemt ikke slut.

Mentoring

Dorthe

Nogle mennesker har det – andre har det bare ikke, uanfægtet hvor meget de læser eller uddanner sig og hvad livet byder dem.
Charmaine har DET –  det er nærmest en del af hendes DNA!

DET Charmaine har, er en fantastisk evne, som er mange forundt. HUN ser hele DIG – HUN ser mennesket – HUN mærker DIG – HUN holder DIG i hånden – HUN er din navlestreng og “klipper” først, når hun er sikker på, at DU selv er klar og selv har svaret til Livets mange spørgsmål! Det Charmaine kan, er en gave, både til hende selv og dig, som krydser hendes vej.